24. huhtikuuta 2014

"Miten tää toimii?"

Pitää kehittää joku omaperäinen tervehdys vielä.


© Kyoto Animation

Pandabyte
on jotain ihan outoa ja hämmentävää, joka tapahtui vähän tai vähän enemmän puolivahingossa. Tässä sitä silti taitaa jotain olla, monen tunnin Google plussan ja Blogspotin kanssa riitelyn jälkeen. Anygays! Jos yhtään aattelet että Totoro on maailman paras karvapallo tai että Ezio Auditore on todennäköisesti just se salainen kadonnut esi-isä, niin juu, aika lailla löydyt oikeasta paikasta.

Ei, allekirjoittanut ei ole sadan animepäivän etapin Myanimelistissä saavuttanut animehirmu tai lukuisten pelikonsolien omistaja. Koko ajatus Pandabyten takana oli alun perinkin rennolta pohjalta ajatusten jakaminen ihan niin arvosteluiden kuin myös kaiken muunkin mahdollisen muodossa. :3 Maailman hatarin kuvaus, kenties, mutta seuraamallahan se selviää (olenpas hauska)!

Itse olen 18-vuotias tytyhenkilö. joka viettää vapaa-aikansa lähinnä näiden asioiden parissa. Sen suurempaa esittelyä tuskin kannattaa ainakaan vielä tähän tunkea, mutta entisenä pelivideoiden rustaajana toivon todella että viihdytte ja osoitatte rumasti sormella jos jokin blogin suunnalla menee pahasti pipariksi. ;_;
(Vihaan aloitustekstejä. Vihaan vihaan vihaan.)

- mynorchie / Saana
now playing: K-Taro Takanami - Let Me Be With You

2 kommenttia:

  1. Tämähän oli tosi kiva piristys päivälle, että uusia peliblogeja tuli vastaan :) Liityin toki vastavuoroisesti seuraamaan ja toivottavasti jaksat kirjoitella, tähän astiset jutut vaikuttivat ainakin kiinnostavilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kuin myös. :D Kiitoksia, yritetään pitää laatua yllä!

      Poista