12. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, uudet kujeet?

...eli turhaa jauhamista tulevaisuudensuunnitelmista.

Näin melkein kahden viikon myöhästymisellä hyvää uutta vuotta kaikille! :3 Lupasin aloittaa vuoden 2015 blogailut mahdollisimman aktiivisesti, ja tässähän tätä taas ollaan. Sluibailuajallani kuitenkin olen ainakin yrittänyt suunnitella mahdollisimman kovin tulevia kirjoitteluja, jospa tästä joskus saataisiin jollekulle miellyttävää aktiivista luettavaa! Ainakin itselleni vähintään! Suunnitelmissa oli ollut Yukiconissa pörräämistä vänkärin muodossa, mutta tääkin piti coniaamuna valitettavasti perua. Ei kuvamateriaalia tai mitään muutakaan hauskaa siis sieltä :<

Mutta! Se vähän tai vähän enemmän kuumottelemani livestream tulee ehdottomasti toteutumaan tässä heti kun millään vain onnistuu. Tietoa siitä että mitä tasan tarkkaan tullaan pelaamaan ei ole oikeesti yhtään. :D Katellaan sitä sitten tarkemmalla ajalla, lupaus kuitenkin pidetään! Eikä haittaa vaikka paikalla olisi vain yhden sekunninkin, kaikki käynnit otetaan ilolla vastaan.

Helmikuussa tiedossa on Desucon Frostbite jonne liput ja muut on jo hankittu, joten sieltä tulee myöskin varmasti jotakin... ihan sen mukaan miten sisäinen introvertti antaa lähestyä kuvattavia ihmisiä. :D Animunkatselu ja muu vastaava on jäänyt vähän vähemmälle blogin puolella, joten saapi nähdä nipsitäänkö blogista vähän aihealueita pois vai sytyttääkö frosti jotenkin.

Lisäksi ihan porkkanana blogin seuraamiseksi voin luvata, että giveawaytä voipi olla luvassa jos joskus ennen blogin syntymäpäiviä saavutetaan minkäänmuotoisia lukuja, hehe. Ennen sitä pyritään kuitenkin kiristämään vähän kirjoittelutahtia, jos yhtään päästäisiin paremmin vauhtiin. Nyt kun olen höpöttelyni lähitulevaisuudesta höpötellyt niin tosiaan hyviä uusiavuosia ja niin poispäin. :3

2 kommenttia:

  1. Tuo livestream kyllä kiinnostaa, sellainen mutta tosin että... mikä on sen kanavan osoite? :D Pitääkin sitten varmistaa että livestream-tunnus vielä toimii kun siirryin sieltä aika nopeasti twitchin käyttäjäksi. Niin ja jos se striimaus on vielä suunnitteluasteella, niin toivottavasti se on sitten joko arkena inhimilliseen aikaan (16-24) tai viikonloppuisin, niin joutaa itsekkin sitten pällistelemään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan löytyy vain twitch.tv/mynorchie :D Jos ja kun tota nyt saadaan kasaan niin tulee tänne kyllä ilmoitus siitäkin, ettei tarvihe ihmetellä kun striimailen itelleni. Ja eiköhän toi aika ehdottomasti viikonloppuna ole, np!

      Poista