24. huhtikuuta 2015

Hyvää syntymäpäivää?


Tänään ihka ensimmäisestä Pandabyten blogipostauksesta onpi niinkin huikea aika kuin vuosi. Tähän viestiin voidaan sisältää kaikki kliseiset sanat siitä miten hauskaa kirjoittelu tänne on epäaktiivisuudesta huolimatta ollut, ja miten toivottavasti seuraavan vuoden aikana saadaan aikaiseksi hiukkasen enemmän. Valitettavasti iso osa vuoden mittaan luonnoksiin jääneistä teksteistä on joko jäänyt ajastaan vähän jälkeen ja jäänyt sen takia julkaisematta, tai on muuten vain jäänyt tyytymättömyyden takia postaamtta.

Mutta eipä hätää, nyt voidaankin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Erittäin huikeiden synttäreiden kunniaksi voisin raottaa Humble Bundle -tililleni kasautuneita käyttämättömiä koodeja ja jakaa niitä vähän eteenpäin kaikille niille, jotka kynnelle kykenevätkään ja kertovat kommenttilaatikkoon mikä olisi jotain sellaista josta haluaisivat luettavaa! Ja jos mitään ei nyt tule yhtään mieleen tai et erityisemmin halua lukea mitään niin eiköhän muitakin sydäntälämmittäviä kommentteja oteta vastaan.

Olettaen että viestejä nyt tulee, niin tasan viikon päästä laitetaan menemään jollekin onnekkaalle kultamussukalle yksi kappale Hitman: Absolutionia ja Mass Effect 2 Steamiin! :O Jos pelit jo löytyy hyllystä niin ei haittaa, laitat vaikka kaverille kiertoon tai poltat roviolla. Eli tunget varmuuden varalta mukaan jonkin yhteystiedon Twitteristä taikka sähköpostista, niin otan yhteyttä.

Tuli tästä giveawaystä hurja menestys tai ei, niin nyt uskallan ehkä vihdoin luvata seuraavan parin viikon sisälle sijoittuvan livestreamin (etukäteen saa käydä followaamassa twitch.tv/mynorchie jos tahtoopi), joten siitäkin saa jotain pelitoiveita kaiketi laittaa jos niin on ollakseen.

Kiitos vuodesta, toivottavasti jaksatte toisenkin. :3

EDIT 1.5. 
Noniin eli äärettömästä suosiosta ja massiivisesta viestimäärästä huolimatta on hurja arvonta suoritettu, ja Jedatille lähtee kahta hyvin hurjaa peliä tulemaan! :D Eli kurkkaapa Twitteriä niin laittelen koodeja ihan tuota pikaa. Hyvää vappua!

7 kommenttia:

 1. Jee, onnea yksi vuotiaalle!

  Lukisin mielelläni jotain syvällistä, aihepiiristä ei niin väliä. Hidas postaustahti ei sinänsä haittaa: mieluummin laadukasta kuin hätiköityä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos! Toi on kyllä ihan totta, mitä sitä turhaan tunkemaan blogia täyteen roskaa liian vikkelästi jos jotain laatua toivoo ylläpitävänsä. :D

   Poista
 2. Isot onnittelut täältäkin suunnalta :) Yksi vuosi on jo hieno saavutus ottaen huomioon että monilla innostus lopahtaa lopullisesti jo parissa kuukaudessa.

  Itse tykkään lukea kirjoituksia peliaiheista esim viime aikoina pelatuista peleistä, joten äänestän tuleviksi aiheiksi sellaisia.

  Mitä tuohon pelienjakojuttuun tulee, niin voit jättää minut siitä pois ja arpoa(?) pelit muiden kesken. Ei sillä etteikö nuo pelit kiinnostaisi, mutta kun tulee ostettua melkein kaikki Humble Bundlet itsekin niin nuo pelit löytyvät jo entuudestaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha, meinasi kyllä tällekin tapaukselle käydä niin joskus viime kesän lopussa, mutta eiköhän tästä vielä joihinkin aktiivisuustasoihin nousta - ainakin toivottavasti. :D

   Viime aikoina pelatuista peleistä voisi itse asiassa jopa kehitellä jotakin, kerta nyt viime aikoina on tullut kokeiltua sitä sun tätä uutta, kiitos ehdotuksesta. :) Ja asia selvä!

   Poista
 3. Onnea kun olet vuoden jaksanut :D hankala on välillä keksiä aiheita tai edes muistaa/jaksaa kirjoittaa blogia, elämmehän hektisessä internet ajassa jolloin kaikki pitää saada mullenytheti. Peleistä tykkään lukea ajatuksia ja kokemuksia, muttei ehkä liian syvällisiä kuitenkaan (tyyliin keskitytään yhteen fiktiiviseen hahmoon ja mietitään syitä ja suhteita miksi hän on sellainen).

  Kaikenlaista minäkin tosin luen että mikä vaan itsestäsi tuntuu sellaiselta että jaksaa aiheesta kirjoittaa. Mieluummin tunteella tehty kirjoitus kuin liialla yrittämisellä pilattu...vai miten sen nyt sanos niin että muutkin ymmärtää mitä minä horisen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii joo yhteystiedot jos vaikka jättäs kans: nokiaman87@hotmail.com
   Jos vaikka voitto napsahtas :D sitäkään tiiä.

   Poista
  2. Kiitos kiitos. :D Jep, vielä kun pitää olla äärettömän itsekriittinen niin jo valmiiksi keksityistä aiheista löytyy helposti jotain pientä huonoa joka estää julkaisemisen tyystin. Kiitos myös ehdotuksesta, samaa mieltä ollaan jälkimmäisestä toteamuksesta! Vielä kun itse saisi tästä ohjenuorasta paremmin kiinni. :D

   Poista