15. elokuuta 2015

Tauko


Yo! Joku järkevämpi (= en minä) voisi ehkä vähän jo miettiä miten näin epäaktiivisella blogilla voi edes olla olevinaan taukoja, mutta! Olen nyt kuitenkin silti kohtelias ja ilmoitan, ettei blogiin välttämättä ole seuraavan parin kuukauden aikana tiedossa mitään, eli en edes yritä. Edessä on aika paljon kiireitä opiskelun ja muuton ja ties minkä muun merkeissä, ja etenkin seuraava kuukausi tulee olemaan täysin buukattu. Nyt vältytään myös taktisesti jokaisen tekstin "no onpas taas aikaa viime kirjoituksesta"-aloituksesta, höhöö.

Varastossa oli paljon ideoita joita olisin halunnut kuukausirytmissä toteuttaa, mutta jääköön nämä nyt sen perukoille vielä joksikin aikaa. :( Ihan aikuistenoikeesti tarkoituksena on aktivoitua heti kun kaikki häsellys on saatu alta pois, ja riippuen tulevan internetin laadusta voi kerrankin olla aikaa ja rauhaa sille varmaan yli vuoden luvatulle livestreamille. Kirjoittelu on äärettömän mukavaa puuhaa, joten haluan ihan totta saada tän jutun rullaamaan!

Sen suuremmitta yksityiskohditta ja selittelyittä toivottelen hyvää alkusyksyä. :3

4 kommenttia:

 1. Tiedän ihan liiankin hyvin millaista tuo on ettei vaan ole aikaa :P Itselläkin oli juuri muutto mutta asiaan liittyen on vielä se miljoona hommaa joita pitää tehdä joten blogille ei ole niin paljoa aikaa. Onneksi ruljanssi on kohta ohi ja ehkäpä tilanne normalisoituu tässä parin viikon sisällä. Niin ja itse ainakin odottelen edelleen sitä striimiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mm-m, ihan kamalaa kun niin paljon tehty ja niin paljon silti tekemättä... :D Ja voi ei tulipa paha mieli kun lupailen jatkuvasti sitä striimiä uudestaan ja uudestaan, nyt oikeasti tulee lupaus siitä että syksyllä tapahtuu!

   Poista
  2. Terve! Striimiä odotellessa sinua kiusataan Liebster Blog Award -kysymyksillä osoitteessa http://mikkoakinkiinnostaa.blogspot.fi/2015/11/liebster-blog-award-tuas.html :D

   Poista
  3. Ajoissa taas olen paikalla. :D Kiitos kiitos, katsotaanpas jos kerkeäisin näihin pureutua!

   Poista