17. marraskuuta 2015

Liebster Blog Award


En yleensä oikeastaan yhtään ole minkään kiertoviestien tai -haasteiden tai minkään muunkaan vastaavan suuri ystävä. :D Jättäydyn ulos kaikista Facebook-tempauksista enkä varmaan koskaan tule ymmärtämään Youtuben haastevideoiden perimmäistä pointtia. Mutta jos nyt vaikka blogin tauoltapalaamisen kunniaksi vastattaisiin pariin Mikon keksimään kymysykseen mahdollisimman hyvin ja kattavasti, kiitos näistä! 

1. Mikä on viimeisin leffaostoksesi? Mitkä seikat vaikuttivat juuri tämän elokuvan ostamiseen?
Niin surullista kuin se onkin, en oikeastaan ikinä osta elokuvia, enkä omista telkkariakaan! Kattelen elokuvia äärettömän vähän ja nekin jotka katson, on jonkun toisen leffahyllystä/ikivanhoja Disneyleffoja tuhannetta kertaa. Jos nyt kuitenkin vetristellään muistia oikein kovasti, niin viimeksi taisin olla mukana ostamassa Batman: The Dark Knight Risesia. On muuten yksi lempparitrilogioista. :3

2. Mitä videopelejä olet juuri nyt pelaamassa? Jos et pelaa, niin seuraatko parhaillaan jotain TV-sarjoja?
Tällä hetkellä menossa on ylläripylläri Fallout 4. Tällä hetkellä peliä on mennyt vasta säälittävät 15 tuntia, eikä talonrakennukselta oo oikein main questejakaan malttanut tehä. :D Kaikesta liiallisesta värikkyydestään huolimatta vaikuttaa ihan hyvältä ainakin toistaiseksi, ja pitänee pidemmin palata aiheeseen muutaman kymmenen pelitunnin kuluttua. TV-sarjakysymykseen voisin myös sen verran vastata, että tällä hetkellä hitaasti mutta varmasti menossa on Breaking Badin kolmas season! The Walking Deadia yritetään myös vähän itku kurkussa jatkaa, vaikkei sarja pitkään aikaan olekaan ollut yhtä hyvä kuin aikaisemmin. 

3. Onko sinulla joku tietty elokuvaohjaaja, jonka elokuvat ovat melkein poikkeuksetta täyttä rautaa?
Ei juurikaan. Ikinä en taida ees keskittyä ohjaajaan elokuvaa valittaessa, vaan sivusilmällä vilkuilen IMDB:n arvosanoja ja leffojen takakansia. Jos joku on pakko valita niin onhan se lapsuus mennyt aika railakkaan onnellisesti Steven Spielbergin ja George Lucasin kanssa!

4. Myytkö sinulle turhaksi jääneitä elokuvia/TV-sarjoja/pelejä eteenpäin?
En oikein voi. :D Suurinta osaa ko. omaisuudesta ei löydy fyysisenä (3DS-pelejä lukuunottamatta), eikä niitä voi sen takia oikein pistää eteenpäin. Myisin kyllä mielelläni! 3DS/DS-peleistä ei ole tarjottu kymmentä euroa enempää missään liikkeessä, joten samapa nuo on pitää hyllyssä pölyttymässä. Ja kuka nyt hei teinivuosien suurimmasta ylpeydestä, Hopeanuolen boksista luopuisi??

5. Haluaisitko, että videopeleistä tehtäisiin enemmän elokuvia? Jos haluat, niin mistä pelistä kaipaisit seuraavaa leffaa?
Onpas hankalaa. Iso osa tällaisista "spinoff"-tempauksista tuntuu aina päättyvän enemmän tai vähemmän huonosti, mut olisihan se nyt kovin siistiä saada vaikka Mass Effect -elokuvatrilogia. :D Commander Shepardin seikkailut valkokankaalla voisi oikeasti olla aika mieleistä katottavaa, eikä varmasti nykyteknologialla Reapertappeluiden laatukaan olisi yhtään sen hassumpaa. Hmm!

6. Ostatko ladattavia pelejä muualta kuin ns. virallisista palveluista (Steam, PS Store, Xboxin kauppa jne.)?
Mieleen ei juurikaan tule. Steamia ja Originia (+ Humble Bundlea) tulee käytettyä kaikkein aktiivisimmin, vaikkakin jälkimmäistä vain siksi ettei ko. pelisarjoja löydy Steamista. Uplaytä voisi verrata vahinkolapseen. Joskus kesällä uskaltauduin käyttämään ensimmäisen kerran Greenmangamingia kun hankin The Elder Scrolls Onlinen, mut oon muuten sen verta säikky ja vainoharhainen vastaavien sivujen liian hyvien tarjousten takia, etten hirveämmin uskalla käyttää. :D Kinguinia käytin myös tasan kerran.

7. Mikä on lempi elokuvagenresi? Entä mitä et voi sietää?
Apua, kun en tiiä YHTÄÄN. :D Lempparielokuvat on kaikki vähän sitä sun tätä, eivätkä kaikki mitenkään samaa rotua. Batmaneista löytyy näitä synkempiä supersankarielokuvia, animaatioita kattelen jonkun verran ihan draamana kuin lastenleffoinakin, ja sitten on vielä kaiken maailman Star Warsit ja Indiana Jonesit. Olen melkein kaikkiruokainen. Jälkimmäiseen on helpompi vastata, ja tbh en yhtään tykkää täysin ällönaurukomedioista. Adam Sandlerin kaltaiset näyttelijät eivät sytytä yhtään, ja yleensä kaikki on niin väkisinväännettyä pissakakkahuumoria.

8. Mikä oli ensikosketuksesi videopeleihin?
4- tai 5-vuotiaana pelattiin sisarusten kanssa Commander Keeniä (tai muut pelasivat ja ite kattelin sivusta, luulin nimittäin että kuolen oikeasti jos Keen kuolee), ja satunnaisesti myös Grand Theft Auto II:sta. Suurin innostus iski heti kun 2002 taloudesta löytyi LucasArtsin entertainmentboksi, eli The Dig, Sam & Max: Hit the Road, Full Throttle ja ylivoimainen lempparini Grim Fandango. :3

9. Näppäimistö+hiiri vai gamepad?
Riippuu pelistä! Roolipelejä - etenkään sellaisia joissa ammutaan - en tykkää yhtään pelata ilman hiirtä. Tasohyppelyistä ja autopeleistä saa kuitenkin heti niiiiiin paljon enemmän irti, kun hankkii kaveriksi gamepadin. GTA V on myös yksi poikkeus, jossa gamepad tuottaa niin paljon mielihyvää. Ehkä yleisesti ottaen gamepad on se ergonomisempi ja miellyttävämpi ratkaisu, jos ei tee mitään tarkkaa?

10. Pitäisikö jostain videopelistä tehdä TV-sarja?
Eipä kai, vaikka jostain Elder Scrollsien kaltaisesta maailmasta voisi saadakin paljon materiaalia.

Kaikki joille tämän taakan palkinnon jakaisin eteenpäin ovat tainneet jo tämän saada useampaankin otteeseen, joten taidanpa olla nyt se ilonpilaaja joka jättää leikin kesken nimeämättä ketään. :D Kiitos kuitenkin näistä, oli hauska vastailla! Blogin herättely ei ehkä nyt sattunut kaikkein epäaktiivismpaan ajankohtaan elämässä, mutta palaillaan silti mahdollisimman pian. :3 Vilkutuksia kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti