30. tammikuuta 2016

PäivitysjupinaaTaas sitä jotenkin vuosi vierähti ja alkanut ihan yhtä vikkelästi. Kuukauden sisään on ehditty nauttia influenssan muutaman viikon hellästä syleilystä, Desuconista, työharjoittelupaikkojen metsästämisestä, loskassa rämpimisestä, Super Smash Bros 4:n epätoivoisesta harjoittelusta, lukuisista kupeista teetä kera koulutehtävien, Loveliven valitettavasta uudelleenasennuksesta, suursiivouksista ja phuuh. Kiirettä olevinaan mukamas pittää. :D Laiskojahan tässä ollaan perhana.

Sairastaminen vei ehkä suurimmat voimat koko bloggailuhommasta, ja suurin asia mitä onnistuin saamaan kuumehuuruissani aikaiseksi oli Life is Strangen jonkinmuotoinen pohdintamöykky, joka ei loppupeleissä tunnu istuvan hyvään luettavaan muotoon, ei sitten mitenkään! Aika kovin tässä muutenkin ollaan rämmitty ihme identiteettikriisien kourissa koko blogin suhteen. 

Nautin kovasti kirjoittamisesta, mutta jotenkin hiljalleen kaikki teksti alkaa tuntua aika lukemiskyvyttömältä määränsä suhteen. Joko itse olen laiska tai ajatuksia ja mietelmiä on ihan liikaa tekstimuotoon näin kuvapainotteisella aikakaudellamme. Joten hei, sana on vapaa! Kokeeko joku hirveän tekstipohjaisen blogin vaivaannuttavana, vai ovatko pitkät lätinät vain kivaa vaihtelua? Pohjattoman kiitollinen olen kaikenmuotoista parannusehdotuksista! Vaikka koko kirjoitusprojekti onkin täysin itseäni varten, olisi silti kovin hienoa maksimoida myös muiden miellyttävä käynti kylässä. ^__^

Nyt joudun mitä todennäköisimmin perehtymään kilpikonnien sielunelämään ja sen jälkeen jatkamaan ensimmäisen Witcherin hurjia seikkailuja. Lämpimät ja pörröiset kiitokset kaikille kuluneesta vuodesta, eiköhän skarpata jotta saataisiin vielä parempi tehtyä!

Hyvää myöhäistä uutta vuotta 2016! ♥

5 kommenttia:

 1. Tuohon esittämääsi kysymykseen kuva- vai tekstipainotteinen postaus: kuka vaan osaa ja pystyy hakkaamaan kuvaruutukaappausnäppäintä tai räpsimään valokuvia ja liittämään ne postaukseen, mutta harvempi osaa kirjoittaa mielenkiintoisia tekstejä niistä aiheista. Itse kannatan siis postauksia joissa molempia on sopivassa suhteessa, mutta painote kuitenkin enemmän tekstillä. Ja hyvää striimiä odottelevaa uutta vuotta sinullekin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tottahan toi. :D Harmi kun pitäis vielä saada kaikki näyttään jotenkuten esteettiseltä kaiken lisäksi! Joku keino pitää kyllä keksiä tohon kuvien ujuttamiseen kaiken sekaan. Kiitos kommentista!

   Ja striimi vielä ihan varmasti joskus tulee, ihan hautaan asti sitä lupaan etten vie! :'D

   Poista
 2. Silloin kun on onni suonut hyvät taidot kirjoitukseen ja sanoja löytyy niin ehdottomasti silloin on kirjoitettava! :) Kyllä on kiva lueskella tekstejä ja kuvat on hyvä lisämauste tekstiin. Itse tykkään eniten juurikin sellaisista postauksista, missä on sopivin määrin tekstiä ja lisäksi myös kuvia. Pelkät teksti postaukset on omaan makuuni tylsiä ja liian raskaita. Ja pienet tekstin pätkät monen kuvan postauksessa on kivaa piristystä aina välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, pitääpä sitten kai toivoa että jostain niitä kirjoitustaitoja sikiää. :D Pelkkiä tekstejä ei ole koskaan tulossa, sen voi onneksi aina luvata! Jonkunmuotoista estetiikkaa pittää ny kuitenkin pitää yllä. Ihana nähä että ihan täysin ei tyrmätä vähän tekstipainoitteisempia blogeja! Kiitos kommentista. ♥

   Poista
  2. Heh, kyllä pakko vielä lisätä, että tykkään sinun kirjoitustyylistäsi! On ollut kiva lueskella blogiasi. :)

   Poista