24. huhtikuuta 2016

Grattis på födelsedagen!


Enää muutama vuosi ja bloginperkelehän lähtee jo kohta kouluun! Ainakin melkein. :D Oikein hupaisaahan tässä on (ainakin allekirjoittaneella) ollut, ja toivottavasti ehkä päästään oikeastikin edes sinne esikouluikään asti!

Selasin tänäkin vuonna pikkujuhlan kunniaksi Humble Bundlen käyttämättömien avainten listan läpi! Vaikka tänä vuonna seasta ei löytynytkään ehkä ihan yhtä hurjia pelejä kuin viime vuonna, löytyi sieltä silti jotakin pikkukivaa!

Eli jokaisen mahdollisen kommentoijan kesken lähtee yhdelle tulemaan yksi kappale peliä Please, Don't Touch Anything ja Assassin's Creed III! :3 Ensimmäinen peli lähtee Steam-avaimena, mutta hidden bladen saa kätösiinsä vain Uplay-koodin muodossa. Ja vaikka pelit löytyisikin jo tai ei järjettömästi sytyttäisi, niin varmasti löytyy kaveri jolle pistää eteenpäin! Vappuna 1.5. laitan jollekulle onnekkaalle viestiä perään, joten olethan kiva ja laitat sähköpostin/twitterin/minkä tahansa mukaan jos haluat osallistua!

Sen pidemmittä puheitta kiitos kaikki te kauniit kivat ihmiset, jotka jaksatte ilahduttaa aina kommenteilla ja omilla blogeillanne. ♥ Toivottavasti jaksatte myöhemminkin! Kiitos kaunis, nähkäämme taas myöhemmin postausten parissa. :3 Serpentiinit ja täytekakut esiin!

~ myrsyli

EDIT: En myönnä unohtaneeni koko asiaa, en... Joka tapauksessa, onnitteluni Miwwille, jonka kohdalle arpaonni tänä vuonna osui! :D Laitan tässä kohtapuoliin tulemaan paria pelikoodia, toivottavasti viihdyttävät!

6 kommenttia:

 1. Jeejee, arvonnat on aina mukavia :) ja mukava tietysti huomata että blogin kirjoittajalla on vielä intoa jatkaa bloginsa parissa. :D Pistänpä siis sähköpostiosoitteeni tähän: matti.raman@gmail.com jos vaikka sattuisin voittamaan. :) Niin ja onneksi olkoon 2v synttäreiden kunniaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti sitä intoa vielä on jatkossakin. :D Onnea arvontaan!

   Poista
 2. Hei onneksi olkoon blogin synttäreiden johdosta!! ♥ :) Blogiasi on ollu kivaa lukea ja toivottavasti into tosissaan pysyy vielä pitkään! :) Osallistun arvontaan mielelläni, en kumpaakaan noista ole pelannut ollenkaan ja varsinkin tuo Assassin's Creedi innostaisi, olen vain sitä Black Flagia pelannut. Twitter = @MiwwinBlogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos, näin kivat kommentit lämmittää aina pientä sydäntä. :D Eiköhän tässä nyt vähintäänkin yritetä pitää blogi pystyssä! Onnea arvontaan myös sinne!

   Poista
 3. Voi mutta onneaponnea blogille! Hävettää, kun olen niin hirveen surkea kommentoimaan yhtään mihinkään (vaikka luen kylläkin), pitäisi kyllä ryhdistäytyä :D. Mulla on ainakin paljon sanottavaa Life is Strangesta ja totta kai sun viime aikaisista Pokémon-postauksista!

  PS. miks toi myrsyli-nicki on niin söpö en kestä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos pupuseni, ainakin oot hengessä mukana ja sekös tärkeintä! ♥

   ps. kiitä 14v minää

   Poista