7. kesäkuuta 2016

Hellettä, mansikoita ja kuulumisia!

Huh, mikä alkukesä! Aurinkoa riittänyt enemmän kuin olisi edes tarpeen ja takana olleita raskaita työharjoittelupäiviä ei enää edes voi laskea kahdella kädellä. Pitkien päivien jälkeen ei ole tuntunut mikään yhtä hyvältä kuin sohvalle romahtaminen ja jonkin kylmän juoman korkkaaminen... ja ehkä vähän kans videopelien pelaaminen! Aikaa pelaamiselle on tosi huonosti löytynyt, mikä harmittaa ihan suunnattomasti. :( Nytkin iltavuorojen päätteeksi vapaata hädin tuskin on, kun pitäisi jo painua takaisin vällyjen väliin. Sitä suuremmalla syyllä voinee olla hyvä aika nauttia siitä vähäisestäkin ajasta ja paneutua pitkästä aikaa vähän tarkemmin viime aikojen pelikuulumisiin!

Päätellen lukuisista tuhansista iloisista viesteistä aika moni ihminen tuntui tykästyneen Overwatchiin jokunen tovi sitten olleen open betan jälkeen ennen koko pelin julkaisuakaan. :D Olin itte vähän huonosti kotosalla tuohon aikaan, mutta ehinpähän silti vähän kokeilla liipaisinsormeani! Ja joo, olihan toi peli melko hauska! Vaikka peliaikaa en ehtinyt ihan älyttömästi kerryttääkään, ehti tuossa ajassa vähän tykästyä ja vihastua koko menoon. Monen hahmon vähän enemmän tai vähemmän olemattomiin pelimekaniikkoihin ehdin jo turhautua (senkin Bastion), kuten myös omaan yleiseen huonouteeni fps-peleissä. Tykkäsin silti suuresti pelin yleisilmeestä ja fiiliksestä, rakastuen muutamaan hahmoonkin (go-to-hahmoiksi muodostui heti Widowmaker ja Reaper). Joskus vuosia sitten TF2 tuotti melko paljon iloa, enkä yhtään epäilisi vaikka Overwatchinkin kesälomien alkaessa lisäisi repertuaariin - vaikka hinta onkin vähän suolainen.

Heti kun Fire Emblem Fates revealattiin oli hype jo ihan katossa. :D Awakening oli valitettavasti ensimmäinen pelaamani Fire Emblem, mutta voi juku miten siihen rakastuinkaan. Olin ehtinyt koko uusimman julkaisun unohtaakin, kun vasta paria päivää ennen tajusin julkaisun olevan ihan käsillä. Heti perjantaina latasin pelin eshopista, ja kaikki tuntuu niin hyvältä! Vaikka perusmekaniikoiltaan peli on ihan sama, on siihen tehty paljon pieniä elintasomuutoksia ja uusia ominaisuuksia - vaikka Eurooppa kokikin ihmis-amien olevan vähän liian siveetön sellainen. Uudet classit ja hahmot tuntuvat kivoilta, ja uusi pelijako tuntuu toistaiseksi tosi hyvältä. Puhumattakaan pelin animaatioista, vau! Ensimmäiseksi routekseni valitsin Birthrightin eli Hoshidon puolen, joten saapi nähdä mikäli peli innostuttaa niin että Conquest tarttuu myös takataskuun! 

Witcher -pelisarja on vähän uusivanha innostus. Viime vuonna innostuin ihan toden teolla pelitrilogiasta jopa siihen pisteeseen, että ostin alkuperäisen kirjasarjan ensimmäisen osan). Ensimmäisen pelin riivin läpi kynsin ja hampain ja toisen kanssa sain tapella itkunpurskahduksiin asti, jotta sen vaan saisi käynnistymään. Nautin silti täysin rinnoin kahden pelin kokemuksesta, ja helmikuussa sain viimein hankittua viimeisenkin pelin Steam-kirjastooni. Ja pakko sanoa, etten ainakaan toistaiseksi ole niin innoissani, kuin oletin olevani. :(

Peli on kyllä nätti ja maailma tuntuu tekemisineen runsaalta: Gwent-korttipeliinkin olen saanut uppoamaan LIIAN paljon aikaa. Combat tuntuu vaan edelleenkin vähän tönköltä, enkä tunnu oikein pääsevän sen sisälle ajatustasoa syvemmin. Alkupuolen questeistakaan en juurikaan löytänyt selkeitä suosikkeja, mutta vasta parinkymmenen tunnin jälkeen voi olla vähän hankala tuomita näin suurta peliä. Maailma on kuitenkin suuri ja erittäin mielenkiintoinen, joten saan varmasti joskus aikaiseksi muutaman pidemmän sanan tästäkin sarjasta!

Muissa kuulumisissa E3 odotuttaa jo (on vielä Desuconin jälkeen, huippu viikonloppu!), ja sydän haikailisi niin paljon sieltä ainakin uutta Dragon Agea... Sitä varmaan saadaan kuitenkin odottaa valitettavasti vielä hetkinen, joten toistaiseksi ei Mass Effect Andromedan lisäksi ole mitään äärettömän villejä odotuksia. Watch Dogs 2 kuulostaa tietysti myös jännittävältä, ja Pokémon Sun/Moon on omalla tavallaan kielen päällä - vaikka uskonkin taas pettyväni koko perhanan peliin.

Nyt varmaankin vielä illan päätteeksi uppoudun The Elder Scrolls Onlineen, joka jostain syystä pitkästä aikaa nyt sai itseni innostumaan uudestaan. Erittäin vakavasti pohdin myös taas World of Warcraftin pariin palaamista kuukaudeksi, kun kesäloma alkaa! Tiedossa siis ehkä vähän multiplayerin täyteinen kesä, mikäli nyt Overwatchiakin eksyn hipsuttamaan. En valita!

Mitäs teidän kesäkuulumisiinne? :3

2 kommenttia:

  1. Kesään kuuluu hyvää! 1vko lusittu kesälomia ja se hurahti Overwatchin parissa, johon olen erittäin koukussa! ♥_♥ Lisäksi aloitimme miekkosen kanssa katselemaan Game of Thronesia ja sitä on tullut katsottua jo päälle 3 tuotantokautta, koukussa siihenkin! Muuten sitten töitä tehden ja pohtien, että milloin saan aikaiseksi tarttua johonkin kesken jääneeseen peliin! Esim Witcher, Mgs, Fallout... Onneksi pian on E3!!! Saa sitten taas uusia pelejä "pakko saada" listalleen ja kerryttää vielä lisää pelaamattomien pelien kokoelmaa ;) hihiii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, jokopa sitä itekin pääsisi kohta lomailemaan Overwatchin parissa! ♥ Game of Thrones on kyllä ihan helkutin hyvä, pitäis itekin jaksaa kattoa vitoskautta pitemmälle tai alotella ihan kokonaan uuestaan! Elkää missään nimessä lopettako tyhmästi kesken niinku minä, kummasti unohtaa missä mennään. :D Hyvä että kuuluu hyvää!

      Poista