2. joulukuuta 2016

22 yötä jouluun on, laskin aivan itse...


Siis mitä. Vielä hetki sitten oli kesä, hiki virtasi, jäätelöä kului paketeittain ja hermot meni jatkuvasti prakanneen tuulettimen kanssa... ja kohta on muka olevinaan jo joulu. Ihan oksettaa se, miten nopeasti aika vilistää silmien edestä, eikä mitään ole saatu aikaiseksi! Joulunodotusta varten oli alkueräisenä ajatuksena yrittää pitää jonkinnäköistä joulukalenteria, mutta moinen idea jouti roskakoriin aika nopeasti - improvisoin parhaillaan tätäkin tekstiä, joten 24 luukun riipaiseminen ei sovi tänhetkiseen inspiraatiotasooni kirjoittamisen suhteen... :D Miksipä kaiken toisaalta pitäisikään olla aina niin hiottua ja suunniteltua! Joulua en tänä vuonna vietäkään ollenkaan Suomessa vaan rakkaassa sinikeltaisessa naapurimaassamme, joten saatte siirappisen joulumielipostauksen jo nyt!

Näin joulun alla jokainen tarvitsee varmasti oman joulukalenterin - se joka muuta väittää valehdelkoon itselleen täysin vapaasti. Vielä edes näin 21-vuotiaana en suostu aloittamaan joulukuuta ilman kalenteria, ja tänä vuonna löytyikin aika miellyttävä yllätys! Humble Bundlen sivuilla onkin nimittäin tällä hetkellä myynnissä Yogscast Jingle Jam 2016 -bundle, jota ainakin vielä eilisiltana mainostettiin myytävän vain n. 50 000 kipaletta! Vajaalla kolmella kympillä kalenterista saa itselleen mukavan mytyn pelejä, sekä kuun loppuun asti yhden uuden mysteeripelin joka ikinen päivä. :3 Itse pistin eläinhörhönä osuudestani suurimman osan miekkavalaiden suojeluun, joten hyvä mieli jää joka tapauksessa käteen. Kirjoitteluhetkellä kalentereita on mennyt noin 15 000 kappaletta, joten vielä ehtii itse kukin!

Joulun nimissä on tullut myös tehtyä muita ennenaikaisia ostoksia, joista merkkinä työpöydällä ja sen alla lisääntyneet jatkojohtomäärät, joista ehkä vähän lisää puputusta myöhemmin... Muistakaa tekin vähän rauhoittua ja hemmotella itseänne, ripustaa jouluvalot paikoilleen, poltella niin paljon kynttilöitä kuin vain mitenkään jaksatte ja juoda glögiä niin kauan kuin kaupoissa sitä maltetaan myydä. Kohta on taas helteet ja auringonpaistetta ja koko Suomi valittaa kuitenkin kun ei enää olekaan märkää ja masentavaa! :D

Mitä lämpimintä joulunodotusta kaikille. ♥
- myrsyli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti