25. huhtikuuta 2017

Level up!

Hyvää syntymäpäivää 3-vuotiaalle Pandabytelle! ♥

...vaikkakin päivän myöhässä! :D Jotenkin mielessä tuntui siltä kuin vasta pari kuukautta sitten olisi raapustellut viimeisimmät synttärilätinät, mutta onhan siitä jo kokonainen vuosi... Tarvii kohta aikakoneen että pysyy yhtään menossa mukana. Toivottavasti vuosien mittaan blogin laatu on yhtään noussut vaikkei itsestä yhtään siltä tunnu, haha.

Ja koska ei synttäripäivää ilman synttärilahjoja, on aika taas vuosittaisen pikku giveawayn! Jättämällä alle pienen kommentin (ja toivottavasti myös sähköpostin tai twitter-nimen) osallistut arvontaan, jonka voittajalle on luvassa... yllätys yllätys, pelejä! Tällä kertaa voittajalle lähtee Never Alone + Foxtales DLC sekä Cook, Serve, Delicious! Edeltävä on pojan ja napaketun viemä kaunis tasohyppelypeli Alaskan maisemissa, kun taas toinen on nopeatempoinen ravintolasimulaattori johon oikeasti saa hurautettua monta tuntia aikaa aivan liian helposti. :D Molempia pelejä voi myös pelata local multiplayerinä, ja suosittelen erityisesti kettupeliä pelaamaan mieluummin näin kuin yksin! Voittajalle lähtee viestiä vappuna 1.5. eli siihen asti on aikaa osallistua, mikäli näin mielii. 

Kiitos sinulle, joka olet blogin joskus selaimessasi avannut edes hetkeksi - erityisesti sinulle, joka jäit pidemmäksikin aikaa. ♥ Toivottavasti porskutellaan eteenpäin vielä pitkään, ja toivottavasti kanssablogaajat teette myös saman!

♥ myrsyli

4 kommenttia:

 1. Entä jos ei ole kavereita local multiplayeriin? ;_;

  Lämpimät onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. ;_; On noissa kivat singleplayerit silti!

   Lämpimät kiitokset!

   Poista
 2. Paljon onnea täältäkin suunnalta merkkipäivän johdosta! :) Minullakaan ei ole oikein local cooppikaveria, joten pitää kai laittaa vaan kaksi konetta vierekkäin ja pelata itse niillä molemmilla yhtäaikaa :D Mutta joo siis osoite on siis mikkohkorhonen@gmail.com .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Ja haha, käyhän sen niinkin hädän tullen. :D Onnea arvontaan!

   Poista